Foreningen Vinterlege For Udviklingshæmmede
Årsberetning 2022

Årsberetning: Vinterlege 2022.

Vinterlege 2022 blev til vinterlege 2023, og vi troede på at vi skulle afsted. Vi kom frem til den svære beslutning at aflyse, da der var alt for stor risiko for at vinterlege i Norge ikke kunne leve op til den vinterlege ferie, vi havde lovet jer alle. Nu ser vi frem til en god tur i 2023 og måske med en endnu større længsel i maven, til at holde vinterferie sammen igen. Det har været 2 lange år og vi håber på, at der kommer mere ro på verden de næste år frem i tiden, hvor vi forhåbentlig har fået styr på Corona. At rejse er at leve, sagde den gode H.C. Andersen og hvor kan man mærke, at vi trænger til ferie, lyset, sneen, vennerne, festerne og fællesskabet omkring vinterlege.

 I 2021/2022 har bestyrelsen været fysisk sammen til møderne, og rigtig mange møder på teams, hvilket vi som bestyrelse har sat stor pris på. Møderne er blevet brugt på, at planlægge vinterlege 2023. Her i 2022 har vi haft travlt med at planlægge generalforsamling, og få styr på ny planlægning af vinterlege 2023. Vi har grundet aflysning haft en tab på 97000 kr. Heldigvis har vi en sund økonomi og vi er stadig glade for at vi aflyste, da det var det sikreste, på det tidspunkt vinterlege skulle have været.

Bestyrelsen har i det sidste år set på nye muligheder for at lave endnu mere reklame for vinterlege, netop fordi at det er så dejlig en vinterferie, vil vi gerne have endnu flere med. Vi ved at vi har mange trofaste deltager, der hvert år kommer med og er med til at gøre vinterlege så fantastisk. Vi har investeret i at fremme og fornyet vores hjemmeside, aviser, instagram og vores pr. materialer.  Vi ved også at i hver især er gode til at lave reklame for vinterlege, og det sætter vi stor pris på, tak.

Fondes søgning er en stor del af vinterlege, som er med til at betale mange af de aktiviteter vi tilbyder så som, musik, skiinstruktører, fester, blåjakker og meget mere. Vi er fondene dybt taknemlige og vi sætter stor pris på, at de støtter os, tak for det. Fonds midlerne, som vi har fået i 2021/2022 har vi været så heldige at kunne beholde til 2023. Der er et par fonde som ikke har givet tilbagemelding om de må overgå til 2022-2023. Som det ser ud nu, har vi midler til vinterlege 2023.

Vi har i bestyrelsen arbejdet med, at få øget fondes støtten. Derfor har vi kontakt til en fundraiser, for at se hvad vi som forening kan optimere.

I forhold til at gøre mere reklame for vinterlege, har vi kontakt med en ekspert på området, der kan hjælpe med at optimere reklamefladen for vinterlege, så vi når ud til endnu flere mulige deltager.

I 2021 var planlægningen af rejsen for deltagerne, noget af et puslespil, og det gav det nogle ændringer under vejs. Det har mest været på grund af Corona og manglende afgange af fly, færger og busser. Vi  håber i år, at det kommer til gå lidt nemmere og at vi selvfølgelig kommer afsted i 2023.

2020-2021-2022 har været planlægningens år for bestyrelsen, vi har holdt hovedet højt og håbet på at 2023 bliver til en vinterferie, som vi alle har ventet på, med længsel.

I deltager har igennem Facebook siden, været utrolig gode til at skrive hilsner og talt dage til vi skulle afsted til vinterlege 2023. I har lagt billeder op og skrevet sammen, det har været med til at holde humøret og glæden oppe. Det har givet endnu mere lyst til at planlægge vinterlege, tak for det, I er fantastiske.

Vi har brugt tid på at få frivillige blåjakker og de er jo uundværlige og heldigvis er der stadig friske blåjakker klar til 2023.

Vi ser frem til vinterlege 2023 og håber at alle er klar på en god vinterferie.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen.

    Formand Karina V. Dannerfjord, Greå - mail: karina@vinterlege.dk